Cautam voluntari pentru a cincea editie a Bucharest International Dance Film Festival.

Daca vrei sa te implici, îti plac filmele, dansul si muzica, esti organizat, vrei sa cunosti lucruri si oameni noi, daca nu ti-e teama de provocari si emotii, hai sa ne cunoastem! Editia de anul acesta a festivalului se desfasoară intre 4 si 8 septembrie 2019. 

Ce cautam:


Location Stars

Sarcina principala este aceea de a te asigura ca totul decurge “conform planului” in fiecare locatie. 

Vei fi responsabil de buna desfasurare a evenimentului: invitatii sa aiba loc in sala, publicul sa primeasca toate informatiile necesare, materialele de promovare BIDFF si ale partenerilor sa fie la locul lor si… vinul sa fie la rece. ☺ Vei lucra indeaproape cu echipa festivalului, dar si cu personalul locatiilor respective. 

Skills we are looking for: cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie, atentie la detalii, bun organizator, atitudine deschisa, capacitatea de a transmite corect informatiile si de a face fata situatiilor neprevazute.  

Needed: 4 voluntari

 

Logistics Heroes

Avem nevoie de oameni care gasesc solutii rapide si eficiente atunci cand este nevoie. Esti acel tanar plin de energie, nedespartit de telefonul mobil si care salveaza ziua? 

Vei lucra indeaproape cu echipa de organizare a festivalului. Prepare your running shoes! ☺

Skills we are looking for: atentie la detaliu, prezenta de spirit, punctualitate, seriozitate, creativitate, permis de conducere (ideally but not mandatory) si… simtul umorului :)

Needed: 3 voluntari

 

Guest Genius

Esti cel care le va oferi invitatilor festivalului cea mai cool experienta. 

Vei intampina invitatii din momentul sosirii la aeroport, ii vei conduce la hotel si ii vei face sa se simta ca acasa in Bucuresti. Ii vei insoti la evenimentele din cadrul festivalului si te vei asigura ca au toate informatiile de care au nevoie. Le vei face de asemenea recomandari pentru timpul liber – atractii turistice, cafenele, restaurante si multe altele.

Fiecare voluntar va avea in grija unul sau mai multi invitati, in functie de program si disponibilitate.

What we are looking for: cunoasterea limbii engleze, program flexibil, permis de conducere (ideally but not mandatory) si, desigur, skilluri de comunicare. 

Needed: 5 voluntari 

 

Ce oferim:

  • Oportunitatea de a face parte din echipa unui festival care a crescut de la an la an, a ajuns la cea de-a 5-a editie si care poate creste si mai mult cu ajutorul tau;

  • Festival bag;

  • Acreditare festival pentru acces la toate evenimente din program;

  • Adeverinta de practica;

  • Acces la informatii si resurse din domeniului filmului si dansului contemporan.

Pentru a te inscrie trimite un e-mail pe adresa irenaisbasescu@gmail.com, pana la data de 15 august, cu subiectul Voluntar BIDFF si spune-ne in care dintre cele 3 categorii te incadrezi mai bine. In mail poti sa ne lasi CV-ul tau sau sa ne povestesti putin despre tine, ce ai facut pana acum si ce iti doreati sa faci in viitor. Keep it short and clear.