LECTURE Andy Wood

Sept 5 | 15.00

Apollo111 teatrul

intrare libera


Andy Wood.jpg

Ca artist, Andy Wood lucreaza transdisciplinar, activand in cinema, arta video, fotografie si sunet. Este unul dintre cei mai renumiti creatori de film de dans, recunoscut pentru estetica sa minimalista si arhitecturala. Filmele si lucrarile sale video au fost prezentate in festivaluri internationale de film, galerii de arta, inchisori, spatii publice si TV. Andy a studiat Arte Plastice in UK, a lucrat ca muzician si producator pentru mai multi ani si in prezent conduce o companie de productie de film documentar si art house. Este unul dintre selectionerii Leeds International Film Festival.

Andy Wood invita publicul la un lecture care atinge teme precum ce inseamna a colabora cu un coregraf in procesul de realizare a unui film, cum se poate adapta o lucrare coregrafica pentru ecran, care este rolul sunetului in miscarea pe ecran si multe alte considerente cu privire la dansul in cinema, impartasind din experienta sa ca realizator de film, programator si profesor. Andy Wood este trainer E X P A N D si membru al juriului editiei a V-a BIDFF.


*Intrare gratuita pe baza de înscriere la contact@bidff.ro, cu nume, prenume, evenimentul pentru care se face inscrierea, numar de telefon.