WOrkshop Adrien OUAKI

7 SEPT | 3PM - 5PM

LINOTIP - Centru Independent Coregrafic

Ion Brezoianu nr 23-25

*intrare libera in baza inregistrarii prealabile

Adrien Ouaki este castigatorul ultimei editii a Bucharest International Dance Film Festival. Estetica lui puternica si emotionanta combina o coregrafie energica cu o abordare cinematografica. Workshop-ul introduce participantii in aceasta tehnica si metoda de lucru prin exercitii, improvizatii si coregrafii. Printr-o tranzitie fluida de la verticala la orizontala, Adrien ne ofera o fereastra catre vocabularul sau creativ.

BIO Adrien Ouaki

Adrien Ouaki a studiat la International Dance Academy in Paris, pe care a absolvit-o la varsta de 21 de ani. Si-a perfectionat cunostintele de dans contemporan prin participarea la workshopuri cu coregrafi de renume ca Hofesh Shechter, Wim Vandekeybus, Ohad Naharin si Crystal Pite. 

Timp de 2 luni a studiat intensiv artele Kung Fu in China. In ultimii ani a lucrat pentru mai multe companii de dans si case de productie din Franta si in strainatate, printre care: “1789” (de Giuliano Peparini), Compania lui Ezio Schiavully, Theatre du Chateled in Paris cu Raphael Boitel, la Opera Nationala Olandeza cu Itzhik Galili si in Belgia, la ultimul proiect semnat de Franco Dragone & Giuliano Peparini “Vasee Noisette” si “Bo” in Paris. 

Este pasionat de film si si-a regizat propriile scrutmetraje: “Dust Of Life”, “Contact”, “The Line” si recentul “Wild” care va fi proiectat la mai multe festivaluri pe scena internationala: San Francisco, Chile, Londra, Lisabona, Finlanda, Spania, Grecia si Bucuresti. “The Line” a primit premiul pentru cel mai bun film la Bucharest International Dance Festival si “Wild” a primit premiul pentru cea mai buna coregrafie la Utah Dance Film Festival.

 

*INREGISTRARE:

  • Workshopul se adreseaza dansatorilor si actorilor cu un nivel intermediar si avansat;
  • Pentru a participa la workshop te rugam sa trimiti un email prin care iti exprimi intentia de participare la contact@bidff.ro, cu subiectul “Workshop Adrien Ouaki”;
  • Numarul participantilor este limitat asa recomandam inscrierea din timp si nu mai tarziu de 31 august.